O nas

Nasze wypieki przygotowujemy na bazie naturalnych składników

Składników które wybieramy z największą starannością, dlatego nasze ciasta charakteryzują się najwyższą jakością, nie stosujemy sztucznych dodatków, margaryn, frytur itd. Używamy wyłącznie jaj z kur z wolnego wybiegu, prawdziwej wanilii Bourbon z Madagaskaru. W naszych bogatych recepturach zbędne są aromaty i stabilizatory smaku tak często wykorzystywane w przemysłowych wypiekach. Pracujemy według zasad tradycyjnego rzemiosła, dlatego nasze ciasta w zależności od rodzaju przygotowywane są od 1 do 3 dni. Używamy coraz więcej składników z ekologicznym certyfikatem, co podnosi jeszcze bardziej jakość naszych wypieków

  • Składniki z ekologicznym certyfikatem Większość naszych składników jest z ekologicznym certyfikatem
  • Tradycyjne zasady rzemiosła Nasze ciasta wytwarzane są zgodnie z zasadami sztuki cukierniczej
  • Prawdziwa waniliia Bourbon Prawdziwa wanilia Bourbon z Madagaskaru